Sådan får du mest ud af din indretning

0

Hvis du gerne vil gøre mere ud af din indretning og sætte sit eget personlige på din bolig, er der rigtig mange valg, man kan foretage sig, der hverken behøver at koste det helt store eller være besværligt at få fingre i. Det kan for eksempel være en flot billedvæg med rammer i forskellige størrelser eller farver, pyntepuder der sætter prikken over i’et på sofaen eller noget helt tredje, som man måske har arvet eller har købt fra en antikvar. Det er langt fra de flestes hjem der ligner noget, der er taget ud fra et boligkatalog og det er der også en god grund til, da mange blander nyindkøbte møbler med de møbler de har arvet eller taget med fra deres tidligere bolig.

Sæt dit personlige præg

Man kan virkelig finde ud af meget om en person ved at træde ind i deres hjem, alt fra hvordan de arrangerer deres møbler til hvilke farver, der går igen og hvilke bøger der står i reolen. Boligindretning kan derfor også betyde meget for en person og ikke særlig meget for en anden, alt efter hvem, man spørger. Uanset hvad er man i hvert fald selv herre over hvordan ens hjem ser ud, da man i sidste ende er den der skal bruge mest tid der; boligen skal virke som et afslappende sted, hvor man har lyst til at være, hvor man kan være sig selv og lade op efter en lang dag. Derfor skal indretningen selvfølgelig også reflektere ens egen personlighed, hvilket nærmest kun kan ske gennem de valg man tager, der måske ikke lige stemmer overens med boligkataloget.

tæppe

Naturlige produkter

Der er mange måder at gøre sit hjem mere hyggeligt og personligt på, man kan for eksempel hænge billeder af familien op eller sætte små souvenirs fra sine rejser på vindueskarmen. Spisestuen er måske en af de rum i boligen, der er mindst dekorerede. Men mange vælger at lægge en pude på de ellers hårde spisebordsstole, så spisebordsstolene både ser bedre ud og at man kan sidde behageligt. Disse slags hynder kommer i et væld af forskellige slags farver og man kan vælge mellem det ægte skind eller det imiterede. Disse puder er den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet, da de både ser skønne og rustikke ud, men rent faktisk også er behagelige at sidde på. Klik her for at se det store udvalg af lammeskind som hynder til hjemmets stole.

Der kan ikke kommenteres.