Sådan giver du dit hjem et personligt præg

0

Dette indhold er sponsoreret

Vi er efterhånden ovre det stadie, hvor vores hjem skal lignes hinandens. I mange år har de samme møbler og nipsting været fast inventar i de fleste danskeres hjem. dag må vi gerne skille os ud. Jo mere personligt dit hjem er, jo bedre er det næsten. Det er også bare mere hyggeligt og hjemligt at få fri efter en lang dag på arbejde og komme hjem til en stue, der er designet og indrettet til, at netop du kan føle afslapning og ro dér. Hvis tiden siger, at det er moderne med pastelfarver, men du godt kan lide de varme og mere udtryksfulde farver, hvorfor så ikke vælge de varme og udtryksfulde farver. Det handler om at have et hjem, der kendetegner netop dig.

Hvad kendetegner dig

Når dine venner træder ind i dit hjem, skal de gerne tænke, at dét hjem lige er dig. De skal kunne se og mærke dig i dit valg af indretning og møbler. Hvis du skal have et hjem, der ikke ligner alle andres, skal du derfor finde ud af, hvad der virkelig kendetegner dig. Det kan eksempelvis være, at du er vild med naturen, og derfor kan du fylde hjemmet med planter, grønne nipsting og billeder og møbler af naturligt, mørkt træ, der har et rustikt look. Det kan også være, at du er vild med havet, surfer eller dykker, og så er det dét, dit hjem skal bære præg af. Det kan også være, at du går meget ind for bæredygtighed og vælger møbler, der enten er fra en genbrug eller måske ligefrem er hjemmelavet.

De forskellige muligheder for unikke møbler

Når du ved, hvad der kendetegner dig, og hvad din stil er, kan du søge på nettet for at finde frem til netop de unikke møbler til hjemmet, du har lyst til at fylde dit hjem med. Hvis du eksempelvis er til et rustikt design, der er præget af møbler af naturligt mørkt træ er et sildebensbord i røget egetræ og et kabeltromlesofabord en mulighed. Hvis du gerne vil have et spændende og unikt farvespil i dine møbler, er epoxyborde en mulighed. Et unikt møbel kan også være lavet af dig selv, så hvis du har mod på det, kan du gå i det nærmeste byggemarked og finde de materialer, der kan blive til et møbel, der giver dit hjem et helt særligt og personligt præg.

Der kan ikke kommenteres.