Sådan indretter du et hjem med hund

0

Det er skønt at have hund, men det er også uden tvivl noget, der vil komme til at påvirke din indretning lidt. Man vil kunne se, at det er et hjem med hund, men det er blot noget, man skal tage som en del af charmen. Men hvad skal egentligt indgå, når man har hus med hund?

Hund i hundeseng

Hundens behov

Der skal først og fremmest være plads til hundens grundbehov. Det betyder blandt andet, at der skal være en madskål og en eller flere vandskåle. Madskålen bliver nok tømt forholdsvis hurtigt, men man kan godt glemme fylde vandskålen, og derfor kan det være en god idé at have flere- eventuelt en indenfor og en udenfor, så hunden ikke løber tør. Derudover skal hunden selvfølgelig have et sted at sove. Der findes mange fine hundekurve, som du kan have stående inde i stuen, på soveværelset eller hvor end, du gerne vil have at din hund skal sove. En hund kan sove næsten hvor som helst, men det er en god idé med et sted, som er helt dens eget.

Plads til legetøj

Når man har hund, skal der også være plads til legetøj i hjemmet. En hund har brug for stimulation, og det får den blandt andet igennem legetøj og gåture. Legetøj er især vigtigt, når du er afsted på arbejde, at den har mulighed for at lave noget derhjemme. Hvis du synes, at hundens legetøj ser super træls ud til det punkt, hvor du overvejer intet at købe, skal du måske ikke have hund. Hunden skal nemlig altid være vigtigere end dit hjems udseende. Hunden har brug for legetøj, så det er noget, der skal være plads til i dit hjem.

Mulighed for at komme ud

Sidst, men ikke mindst, skal hunden have mulighed for at komme ud. Det er ikke alle hunderacer, der har brug for lige meget stimulation og fysisk aktivitet, men alle hunde har alligevel godt af at kunne komme ud i en have og snuse rundt. Det er en god idé at indhegne haven, så hunden ikke løber andre steder hen. Hvis du ikke har lyst til at gå og lukke hunden ind og ud hele tiden, kan du eventuelt købe en hundelem. De findes i alle størrelser, uanset hvor stor din hund er. Det er noget, din hund også kan dele med din kat, hvis du også har katte i hjemmet.

Hund med legetøj

Livet med hund

Livet med hund er skønt og fyldt med glæder. Din hund vil give dig mange smil i din hverdag, og der vil altid være en, som er glad for at se dig, og som elsker at tilbringe tid med dig. Din hund giver dig så meget, og derfor er det kun fair, at du giver hunden noget igen. 

Der kan ikke kommenteres.