Sådan indretter du hjemmet praktisk og pænt

0

Denne artikel er sponsoreret

Vi danskere er kendt og beundret i store dele af verden for vores gode smag, både når det kommer til indretning, og måden vi klæder os på. Hvis du vil have inspiration til tøjmode, snarere kvindemode, så bør du se mere her, for herunder går vi mere i dybde med boligens indretning.

I vores del af verden foretrækker vi lyse, rene linjer, hvor både godt design og den personlige stil skinner igennem. Samtidig vil vi også gerne bo, så vi rent faktisk kan være i hjemmet uden at bekymre os om, hvorvidt gæster eller børn pletter og spilder på vores ting. Det skal nemlig ikke kun være pænt, men også praktisk. Få masser af gode indretningstips i nedenstående afsnit.

Start med at fastlægge din eller jeres stil

For at et hjem er i symmetri og har en klar rød tråd i indretningen, er det vigtigt, at I lægger jer fast på, hvilken stil det egentlig er, som I allerbedst kan lide. Ikke hermed sagt, at den skal køres stringent gennem hele boligen. Man kan nemlig sagtens mikse dyrt med billigt og gammelt med nyt. Derimod er det knapt så pænt at blande for eksempel messing med sølv eller forskellige træsorter i samme rum. Det giver som oftest et rodet og ikke sammenhængende look, hvilket nok ikke just er det, de fleste stræber efter.

Boligtrenden skifter løbende, og det er langt fra alle, som har råd til at redesigne hjemmet, så snart det sker. En klog taktik er at lade store udgiftsposter såsom køkken, badeværelse, spisebord og sofa være i et klassisk og forholdsvist tidløst design, så du kan have glæde af det mange år frem i tiden. Det er set med økonomiske briller nemmere at skifte mindre ting som puder, tæpper, malerier og plakater ud.

Glem ikke haven

Sidst, men ikke mindst bør I også tænke på indretningen af haven. Er I de stolte ejere af en hyggelige have, så kræver det selvsagt også nogle lækre og moderne havemøbler fra for eksempel havemoebelland.dk. Hvis vejret er med os, tilbringer mange af os nemlig mange timer i det fri, særligt hvis der også er små børn i hjemmet.

Alle har godt af frisk luft og ikke mindst sol til at give fornyet energi. Ikke desto mindre kræver god og personlig stil i hjemmet både personlig og indretningsmæssig omtanke og kreativitet. Sæt dig derfor ned og lav en plan allerede i dag.

Der kan ikke kommenteres.