Sådan sikrer du din bolig mod gadestøj

0

Hvis du er i den heldige situation at eje et dejligt hus, men efterhånden er blevet godt og grundigt træt af larmen fra gaden, så er det nu, du skal spidse ører. Du behøver nemlig slet ikke flytte på landet eller udi en skov, for at kunne nyde en stille stund i haven eller sove med åbne vinduer om sommeren.

Vi har fundet den perfekte løsning til dig, der både vil bo i byen og samtidig ønsker fred og ro. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får både energien fra bylivet og naturens fred og ro i det samme hus.

God læselyst!

Støjhegn til private – den perfekte ramme om drømmehuset

Der findes måder, hvorpå du kan lukke af for byens larm uden at gå på kompromis med beliggenheden. Med et støjhegn til private får du afslapning helt ind i hjemmet, fordi gadelarm og trafik pludselig synes langt væk.

Ved opsætning af lydabsorberende støjhegn får du en både en dekorativ og praktisk løsning på generende støj fra forbipasserende, jernbaner, industriområder og trafik. Det giver luft til at nyde dit hjem på en helt ny måde. Pludselig kan du sidde med vinduet åbent og stadig føle afslappet ro, eller ligge dig i haven og kigge op i himlen, mens du nyder stilheden.

Der er mange måder at pynte et støjhegn. Ofte kommer de dog allerede i fine farver og med flotte detaljer. Men er du ikke så meget til hegn og ønsker en grønnere udsigt, så kan du vælge at lade planter vokse op ad hegnet.

Du kan vælge mellem en bred vifte af flotte slyngplanter, fine stokroser eller måske en frisk række med solsikker? Uanset hvilke planter eller blomster du er til, så er det altid en god idé at benytte sig af den rette geotekstil. Geotekstil modvirker erosion, stabiliserer jorden og forbedrer vækstvilkår og etableringsmuligheder for plantelivet.

Smuk udsigt indefra og udefra

Når du skal indrette dit hjem på den bedste måde, skal du både kigge på det indre og ydre. Det nytter ikke noget at have en veldesignet og personlig stil indenfor, hvis haven sejler og ukrudt har vundet kampen mod græsset.

Hav tålmodighed når du skaber dit hjem både inde og ude. En skøn udsigt fra stuen til haven er guld værd i en travl hverdag med arbejde, børn og madlavning. Det giver ro og velvære at betragte noget smuk natur, når du sidder der under uldtæppet en stille sommeraften og nyder en stille stund oven på en hektisk dag,

Giv dig selv mulighed for at forny dit hjem og din have løbende. Når du først har lagt de fundamentale rammer så som støjhegn, beplantning af større træer og buske udenfor samt malet og repareret indenfor, så er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du fornyer dit hjem fra år til år.

Der er ikke noget mere forfriskende end at give det gamle lidt nyt liv. Så overvej, hvordan du løbende kan ændre små ting inde og ude – og gøre en stor forskel.

Der kan ikke kommenteres.