Sådan skaber du det perfekte samtalekøkken

0

I vores travle hverdag, er det vigtigt at kunne samles og være sammen som familie. Det kan dog være svært til tider, fordi hverdagen ofte er kaotisk. Derfor kan det være en god ide med at samtalekøkken, hvor man kan lave aftensmad, mens man har socialt samvær med familien. Alt efter om hele køkkenet skal laves om, eller bare skal indrettes anderledes, er der en række ting, der er ideelle for at godt samtalekøkken. Det kan for eksempel være en halv mur, med et sæt barstole til.

Halvmuren passer perfekt

Som sagt kommer det an på om det er hele køkkenet, der skal laves om, eller om det kun er indretningen. Men hvis ikke I har en halvmur i køkkenet, kan det være en god ide at lave en. En halvmur gør køkkenet mere åbent, hvilke giver mulighed for at snakke sammen. I vil også kunne sætte et par barstole, så man kan være med i køkkenet. Hvis man får lavet køkkenet sådan, at den ene del af køkkenet bliver lavet som en ”køkken ø”, vil man også kunne sidde ved køkkenbordet. Der kan børnene for eksempel lave lektier eller tegne, imens du laver mad. Så det essentielle for et godt samtalekøkken, er at man har mulighed for at være sammen i rummet.

Alt det der hører til et godt køkken

For at skabe det perfekte samtalekøkken, skal man naturligvis også have, alle de nødvendige ting i køkkenet. Der skal være ovn, kogeplader, køleskab og fryser. Det er også ideelt med en masse opbevaring, i form af skuffer. Selve designet af køkkenet, gør også meget. Et køkken må gerne være lyst og imødekommende, så man har lyst til at tilbringe tid der. Det er dog helt op til dig, hvordan dit samtalekøkken skal være. Men et godt sted at starte er med en halvmur og et sæt barstole.

Der kan ikke kommenteres.