Skal din låsesmed hjælpe dig med at beskytte hjemmet mod indbrud?

0

Det er ikke kun gode råd og inspiration til indretningen i hjemmet, der er at finde online. Du kan også finde gode råd til at undgå indbrud i hjemmet. Så skal du på drømmerejsen henover sommeren eksempelvis, så skal du selvfølgelig ikke bekymre dig for om der kommer indbrud og dine personlige ejendele er i fare. Det vil dog være en hel naturlig frygt, hvis ikke du har helt styr på de sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Din lokale låsesmed kan hjælpe dig med at finde den helt rette og sikre løsning, så du kan tage trygt afsted, uden at skulle bekymre dig om unødvendige overraskelser når du kommer hjem. Læs mere her om hvordan din låsesmed kan hjælpe dig med meget mere end at lirke låsen op, når du har smækket dig ude. 

Du kan sikre dit hjem med elektronisk overvågning 

Elektronisk overvågning og alarmering er blevet mere og mere udbredt i de danske hjem og en perfekt løsning hvis du gerne vil have indbrudssikret din hoveddør. En indbrudstyv kan åbne de ældre låsesystemer på blot få sekunder og derfor vil det med disse ikke være muligt at forhindre nogle kriminelle i at komme ind og rode rundt i dit hjem. Din låsesmed kan hjælpe dig med at finde frem til den rette tyverisikring af dit hjem, hvad enten det kræver at låsene bliver skiftet til elektroniske udgaver, eller der skal lidt ekstra overvågning og tyverialarm for at gøre dit hjem indbrudssikkert. 

Stiller dit forsikringsselskab krav til dit låsesystem? 

Der findes en sikkerhedsklassificering af låse til hjemmet som dit forsikringsselskab bruger til at vurdere om de kan dække for overraskelser mens du ikke er hjemme. Der er fire forskellige muligheder for låsens kvalificering. Her er den højest mulige sikring af cylinderlåsen, at den er sikker mod gennembrydning og forsøg på oplukning. Når du skal have gennemgået huset for tyverisikring, skal du som minimum sørge for, at låse og hængsler på eksempelvis vinduer lever op til de nye standarder og undersøge og de er tilstrækkelige for at dit forsikringsselskab vil dække for eventuelle indbrud i hjemmet. Der bliver foretaget i nærheden af 100 indbrud hver eneste dag i Danmark, så det er klart at forsikringsselskaberne vil gøre alt hvad de kan for at undgå dette. 

Der kan ikke kommenteres.