Smarte ting til det moderne badeværelse

0

Vi lever i en moderne tid, hvor der bliver mere og mere fokus på de små detaljer. Badeværelset er blandt andet et af de rum, der har fået større fokus i det moderne hjem. Der findes ingen opskrift på, hvordan du indretter det moderne badeværelse, da alle har en personlig stil. Moderne badeværelser fås derfor i mange forskellige stile og designs.

Et par enkelte elementer går dog igen ved de fleste moderne badeværelser. En af de designmæssige ting der ofte går igen er farvevalget. Der er sket en klar udvikling, hvor badeværelset er gået fra at være klassisk hvid, til i dag hvor mange badeværelser indeholder tydelige kontrastfarver som f.eks. grønne skabe og gråtonede vægge.

Det moderne badeværelse er ofte præget af rustikke materialer som træ, hvor der så vælges en kontrastfarve til det mørke træ. Man forsøger i høj grad at skabe en form for luksusstemning på badeværelset, hvor man føler sig meget komfortabel, når man befinder sig der. Denne luksuriøse indretning er ikke tidligere set i så stor grad på badeværelser, hvilket har åbnet op for en verden af designermøbler og andet til badeværelset.

En verden af nye smarte gadgets

Det moderne badeværelse har en verden af smarte muligheder. En af disse er den smarte sæbedispenser, som kan købes hos Gloria Mundi Care. Du kan vælge en model, der virker ved hjælp af en sensor, så du aldrig igen behøver røre sæbedispenseren for at få sæbe ud. Herudover bør nævnes nye smarte tøjstativer. Tøjstativerne er designet, så de virker i højden for at spare på pladsen på badeværelset. Minimalistisk design er nemlig kendetegnet ved de fleste moderne hjem.

Nogen vælger også at lave deres badeværelse om til et privat wellness-område. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af nye, smarte og moderne badekar. F.eks. det runde badekar, der kan placeres midt i badeværelset sammen med et langt armatur. På denne måde fremstår badekarret som en del af en lille wellness. Denne type af badekar kan ofte suppleres med trægulv, eller gulv med træ-look for at give det en autentisk følelse af wellness.

Simple ting som sæbeskålen, håndklædeholderne og vandhanen har også udviklet sig rigtig meget i det moderne badeværelse. Før lå fokus i stor grad på funktionaliteten af produkterne, men i dag er design mindst ligeså vigtigt som funktionen. En vandhane i det rigtige mærke, eller en bestemt bruser fra en bestemt udbyder, kan signalere god smag og prestige.

Den sidste ting, der her fremhæves er det frit hængende spejl. Dette er også en ny mode på de moderne badeværelser. Tidligere har man set store møbelsektioner, hvor spejlet har siddet naturligt i midten. I dag er badeværelserne præget af frit hængende inventar, og derfor er frit hængende spejl over vasken et oplagt supplement.

Efterlad en kommentar