Syv gaveidéer til en indflytterfest

0

Er du inviteret til gadefest, så skal du på jagt efter en god gave. Det er dog lettere sagt end gjort at finde en ideel gave. Er du helt tom for idéer, så finder du herunder syv gode forslag. Der er med garanti mindst ét af de syv forslag, der appellerer til dig.

1. Restaurantbesøg

Det er altid skønt at spise på en lækker restaurant og endnu bedre, hvis man ikke selv skal betale. Derfor vil et gavekort til en restaurant være en glimrende idé. Her bør det dog understreges, at gavekortet naturligvis skal være til en lækker restaurant.

2. Køkkenudstyr

Hvis du er inviteret til indflytterfest hos en kammerat, en veninde eller et par, der er flyttet hjemmefra, så er køkkenudstyr altid et hit. Det er nemlig noget, de fleste glemmer at købe. I andre tilfælde skyldes det ganske enkelt, at man ikke kan eller ønsker at allokere budget til det.

3. Pynt

Du kan medbringe pynt til hjemmet som indflyttergave. Det kan være alt fra en nydelig vase til en flot figur fra Kay Bojesen. Her bør du dog sikre, at det falder i modtagerens smag. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk har af præferencer, når det kommer til boligtilbehør.

4. Loungemøbler

Er dit budget lidt større, så kan loungemøbler til haven være oplagt. Det er lækkert at kunne slynge sig i nogle skønne udendørsmøbler, hvis vejret tillader det. Derfor er det også en fremragende gaveidé. Holdes festen om sommeren, kan de tilmed tages i brug med det samme.

5. Skænk

I dag er skænke ikke lige så udbredte som tidligere. Det er en skam, da de ikke blot bidrager til indretningen, men også kan tjene et praktisk formål. Tillader budgettet det, så er det også en rigtig fornem gave, såfremt der er plads hos modtager.

6. Barstole

Hvis du skal til indflytterfest hos en kammerat, der er så heldig at have sin egen bar, f.eks. i et herreværelse, så er et sæt barstole en god gaveidé. Det kræver dog, at modtageren faktisk har et sted, hvor de kan tjene det egentlige formål.

7. Vin

Mange synes, at det er en kende trivielt at troppe op med to flasker vin som indflyttergave. Det ændrer dog ikke på, at det værdsættes af de fleste. Er du inviteret til fest hos en, der ovenikøbet har en stor passion for vin, så er det blot en endnu mere oplagt gaveidé.

Der kan ikke kommenteres.