Ting til hjemmet hitter som firmajulegaver

0

Når det bliver tid til at give sine ansatte en velfortjent firmajulegave, kan det være svært at finde den helt rette gave, som samtlige medarbejdere vil værdsætte og blive glade for. Dette er som regel en stor udfordring, uanset om man er ansat i en stor virksomhed med mange hundrede ansatte, eller om man er en del af et mindre selvstændigt firma med få ansatte. Uanset hvad, så er den perfekte firmajulegave altid svær at finde. Dette problem vil vi dog her på siden gerne hjælpe dig med, idet vi vil forklare dig om en ny og smart måde at give firmajulegaver på. Vi vil i den anledning henvise til https://www.valggaveshop.dk/ – dette koncept er intet mindre end genialt.

Den perfekte firmajulegave er den, dine ansatte selv vælger

Det lyder måske en anelse kedeligt at give et gavekort i firmajulegave, men faktisk er det den helt perfekte løsning, hvis du ikke ved, hvad dine ansatte helt konkret kunne tænke sig. Med et gavekort har de rig mulighed for selv at vælge den gave, de bedst kunne tænke sig ud af et bredt sortiment. Et stort sortiment af gaveidéer finder du blandt andet på førnævnte link. Her kan dine ansatte vælge mellem lækre indretningsartikler, keramik og solidt dansk design fra mærker som for eksempel Royal Copenhagen, Georg Jensen, Hoptimist og Arne Jacobsen. På selvsamme hjemmeside finder dine ansatte alt det bedste fra den danske design-scene, som med garanti vil gå perfekt ind i ethvert hjem og i enhver indretningsstil. Der burde være noget for enhver smag.

Med et gavekort kan du nemt holde dig inden for budgettet

Foruden at dine ansatte får lige præcis de julegaver, de kunne tænke sig, så er du med et gavekort også sikret, at du og din virksomhed holder sig inden for det årlige gavebudget. Da gavekortet allerede har et specifikt beløb, behøver hverken du eller dine medarbejdere at bekymre sig om den samlede pris for julegaven – dette er der allerede blevet sørget for.

Derudover vil du heller ikke skulle bekymre dig om risikoen for, at skattevæsenet kommer og opkræver skat af gaverne. Så længe at gavekortene har et fastlagt beløb inden for det maksimumsbeløb, som loven foreskriver, så er der ingen grund til bekymring. Forkæl derfor dine ansatte med nogle fantastiske gaver og oplev, hvordan deres motivation og arbejdsglæde stiger.

Der kan ikke kommenteres.