Tips til at lave din egen pude med billede og tekst

0

Hvis du er typen der går meget op i din indretning og at det ikke er helt lige meget for dig at få sat dit personlige præg hjemmet samtidig med at du får skabt den omtalte danske hygge stemning i hjemmet, så er det helt sikkert værd for dig at læse videre her, hvor du vil få tips og inspiration til at lave personlige puder til hjemmet.

Få den minimalistiske stil og hygge

Den hjemlige hygge er noget vi rigtig godt kan lide at skabe herhjemme i Danmark og faktisk er danskerne kendt i hele verdenen for netop at forstå hvordan man hygger bedst. Det kommer let til nogle at skabe hyggen derhjemme, mens det for andre kan være en lidt større udfordring fordi vi samtidig er faldet for den meget minimalistiske og stilrene indretning der ikke helt går hånd i hånd med hyggen.

Det kan dog godt lade sig gøre at forbinde både den mere moderne indretning med den hyggelige indretning og det kan du bl.a. gøre ved hjælp af noget fylde i rummene, der samtidig ikke virker rodet som f.eks. en pude med billede i sofaen eller nogle gode store skin i møblerne.

Personlige ting til hjemmet er i det hele taget en rigtig fin måde at hive hyggen indendørs og du kan se mange gode muligheder for at personliggøre ting til hjemmet her, men i denne omgang vil vi holde os til at komme med de bedste tips til at lave din egen pude med billede og tekst til hjemmet.

Vælg form og størrelse

Det du skal starte med at gøre er, at du skal finde en hjemmeside der er god til at lave ordentlige personlige sager til hjemmet. Wanapix har mange gode anmeldelser i baghånden og det er derfor denne side vi vil tage udgangspunkt i.

Som du kan se på Wanapix, så er der rigtig meget forskelligt man kan lave af personlige ting der samtidig har en praktisk funktion til hjemmet, men noget som er godt i indretningen noget man jagter hyggestemningen, er de mere bløde ting og netop her vil en personlig pude være perfekt at smide hist og her i møblerne derhjemme.

På Wanapix findes der flere forskellige former og størrelser på puder du kan personliggøre. Du skal egentlig bare vælge den form og størrelse som du ønsker at have i hjemmet og herefter kan du vælge om du vil gå allin med dine skills indenfor design eller om du vil benytte dig af skabelonerne der allerede er tilgængelige til dig helt gratis.

Design selv eller brug skabelonerne

Det kan for mange virke voldsomt at kaste sig over at eget design af en pude, hvis man i forvejen ikke har erfaring med de mest kreative ting, men på Wanapix er det hele gjort meget simpelt og brugervenligt og du vil løbende kunne se hvordan din kommende pude vil se ud, hvis du vælger at trykke færdig.

De fleste opdager hurtigt at det slet ikke er det der omhandler design der bliver den sværeste del af det hele, men at det nærmere bliver at vælge det billede eller den tekst man skal ende ud med. Hvis du har svært ved at vælge mellem 2 billeder kan du evt. vælge forside- og bagsidedesign

Der kan ikke kommenteres.