Undgå indbrud i ferien med disse guldkorn

0

Har du for nyligt booket den mest fantastiske rejse med familien til et vidunderligt ferieparadis? Så er bekymringer om indbrud i hjemmet måske allerede dukket op. Det er helt naturligt.

Disse bekymringer stjæler ikke desto mindre unødig plads fra alt det fornøjelige ved at tage på ferie, og det vil vi gerne være med til at sætte en stopper for. At tage på ferie i udlandet skal også indeholde tryghed i at lade hjemmet stå tomt, mens man er væk. Dette kan lade sig gøre ved en smule forberedelse og rådgivning.

Uanset hvilke præferencer, behov og budget du har, så er der med sikkerhed en løsning på dine bekymringer. Herunder har vi listet et par guldkorn, der kan gøre din ferie helt bekymringsfri:

  • Installér en ny og intelligent tyverialarm og slip for bekymringerne.
  • Lad et vagtfirma kontakte dig, hvis der skulle opstå problemer.
  • Kom tyven på forkant ved at sikre dine vinduer med særlige låse. Du kan eksempelvis kontakte Bagger Låse (Låsesmed i København), hvis der skal kigges på særlige løsninger.

Vælg en tyverialarm der kan advare din nabo eller nærmeste familie ved indbrud

De nyeste tyverialarmer på markedet kan nu prale af at være højteknologiske og mere avancerede end traditionelle alarmer. Disse tyverialarmer kan nemlig sende direkte beskeder til dig eller din nærmeste familie, hvis der skulle opstå forsøg på indbrud i hjemmet. Ud over at du selvfølgelig vil blive kontaktet med det samme, vil der også blive sendt en direkte besked til alarmselskabet, som straks vil sende vagter ud til din bolig. Dette er en super smart måde at slippe bekymringerne på.

Lad et overvågningskamera varsle indbruddet før det sker

Ud over at få installeret en tyverialarm kan det også betale sig at kigge på et videoovervågningskamera til boligen. Har du oplevet indbrud før, kan denne løsning være med til at give dig tryghed på ferien. Et moderne videoovervågningssystem vil nemlig registrere, hvis der mod forventning skulle komme ubudne gæster ind på din grund. Du vil i den anledning få direkte besked. Såfremt du ikke genkender personen, vil der blive taget affære. Ønsker du at lære mere om dette, så læs mere her.

Sikre vinduer betyder færre indbrud

Vil du sikre dit hus mod indbrud, bør du overveje særlige låse til dine vinduer. Vinduer er kendt for at være tyvenes foretrukne vej ind i et hus, og derfor anbefaler vi, at du tager et kig på de muligheder, der er inden for dette område. Med aflåste vinduer bliver det meget sværere for tyven at komme ind, og der er derfor langt større chance for, at interessen for dit hjem vil falde gevaldigt takket være sikkerheden omkring vinduerne. Hvad tænker du om det?

Der kan ikke kommenteres.