Unik indbygget reol designet og bygget til netop dig

0

Dette indhold er sponsoreret

En snedker reolvæg er både praktisk og stilfuld, og det er en god måde at tilføje et præg af personlighed til dit hjem. I stedet for at gå ud og købe en standard løsning, kan du få designet og bygget et helt unikt møbel netop til dig. Se Klassiq’s reolvæg her for at få en fornemmelse af, hvor tidsløs og samtidig praktisk en indbygget reol er. Hos Klassiq er fokuset netop originalt design, der passer ind i hjemmet, samt godt snedkerhåndværk.

Reolvæggen er en løsning, der skaber lys og luft i et rum

At få bygget en specialdesignet snedker reolvæg er en god måde at skabe lys og luft i et rum, fordi de netop er designet til at indgå naturligt i rummet, men stadig giver mulighed for opbevaring. Det er et alternativ til traditionelle reoler, som ofte fylder meget og kan virke tunge, når de står som store klodser i et rum.

Ved valget af en indbygget reol skaber du mere luft i dit hjem, fordi møblet ikke tager plads på samme måde som en traditionel reol. 

Du bestemmer over materialevalget

I samråd med snedkeren, som skal bygge din reol, kan du selv tage styringen i forhold til materialevalget. Men lyt endelig til snedkeren, som har styr på, hvordan forskellige sorter træ vil ældes, og om det vil være pænest med en anden løsning, end den du umiddelbart tænker på. Siden en snedker reolvæg er et produkt, der er unikt, kræver det også, at du har mod på at udforske løsninger, som ikke bare følger nogle trends, der i virkeligheden blot er døgnfluer.

Vælg en reol i en god kvalitet

At have en indbygget reol er et eksempel på et tidsløst design, fordi de giver et stilfuldt og elegant udtryk til hjemmet. Selvom der er nok så mange forskellige trends, som du kan følge, når det kommer til indretning, skal du vælge noget, du vil være glad for i mange år.

Billige reoler fra stor kæde som IKEA er sjældent en holdbar løsning, hvorfor det i stedet er en god idé at lægge lidt ekstra penge til side til en kvalitetsreol, der kan holde i mange år frem.

Mangler der opbevaringsplads i et rum, hvor der allerede er en mangel på plads? Så overvej om løsningen kunne være et møbel, der er skræddersyet særligt til dit hjem og dine behov. Med professionel vejledning kan du ikke undgå at elske resultatet af en indbygget reol, der vil passe perfekt til dig og dit hjem. 

Der kan ikke kommenteres.