Vælg dig selv til

0

Gør flere ting, der er gode for dig. Vælg dig selv til frem for konstant at rende rundt og bruge al din energi på at please andre. Selvfølgelig er det en væsentlig opgave her i livet at være et godt medmenneske for andre. 

Sommetider har vi bare selv mere behov for tid og omsorg til os selv, end andre egentlig har. Vi glemmer bare at lytte efter og mærke vores egne behov.

løb

Træning er en væsentlig del af et godt helbred

At få rørt os jævnligt er enormt vigtigt. Både for vores fysiske og mentale sundhed. Det giver simpelthen så meget overskud og energi at få brugt kroppen. 

Først og fremmest styrker det at træne din krop på utallige måder, som har afgørende betydning for dit fysiske gode helbred. Og hvem vil ikke gerne have en stærk og sund krop? Hvem vil ikke gerne uden stort vejrtrækningsbesvær og pinlig prusten, på grund af dårlig kondition, kunne gå op af trapperne eller lige tage et ekstra slæb på arbejdspladsen eksempelvis, også når det kræver et højere tempo? 

Udendørstræning for det mentale helbreds skyld

Rigtig mange kan ikke overkomme det at få trænet i det hele taget, og især ikke det med at komme udenfor dagligt og træne, der i den grad er sundt for sindet. Det kan virke uoverskueligt og meningsløst, hvis der er mange arbejdsopgaver i løbet af en dag at tage sig af. Eller hvis du ganske enkelt bare er træt og hellere vil slappe af resten af din dag. Det kan bare anbefales i så høj grad, at du lige får slukket hjernen fra et kort øjeblik, for så at komme tilbage og fortsætte din dag. 

Det skaber klarhed og ny energi at have været udendørs og tænkt på noget andet. Det giver en form for tilfredshedsfølelse, der kan være afgørende for følelsen af lykke.

hænder

Pæne hænder givet et godt indtryk

Husk også at vælge dig selv til på det punkt at få gjort nogle gode ting for dig selv udelukkende. Tag til frisøren en gang imellem eller få ordnet dine negle. 

Det er ikke ligegyldigt, selvom det kan virke som småting. Det er rart at gå rundt og være stærkt tilfreds med et sæt fine negle. Du kan også via MOYRA LUNA HOLOGRAFISK 253

få kvalitetsprodukter, der plejer både hænder og negle. 

Pæne negle og hænder har faktisk en hvis betydning for andre menneskers indtryk af os. Det har en positiv effekt, hvilket for mange kvinder især er trygt at have på plads.

Der kan ikke kommenteres.